Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Resel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software gestionare Hotel
900 lei
Brand
Produs de RESEL srl (limba romana)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este proiectat pentru un calculator PC RECEPŢIE care are instalat sistem Windows XP, Vista sau 7.

Gestioneaza maxim 500 camere.
Poate face operatii de rezervare, cazare, eliberare camere, facturare, emitere bon fiscal.
Emite rapoarte referitoare la: Gradul de ocupare saptamanal, Gradul de ocupare lunar, Lista evenimentelor de intrare in camere, Lista cardurilor pierdute, etc.
Software-ul de gestionare hotel în limba română produs de firma noastră se află în continuă dezvoltare şi a fost deja integrat de firme producătoare de SOFTWARE HoReCa, astfel încât clientul unui hotel dotat cu echipamente de acces în camere de hotel produse de RESEL s.r.l. poate avea acces cu cardul de cazare la toate facilităţile hotelului - restaurant, piscină, saună, vestiar piscină sau/şi saună, parcare, etc.
Firma noastră pune la dispoziţia oricărui furnizor de SOFTWARE de GESTIONARE HOTEL, Restaurant, Sauna, Spa, etc. protocolul de programare a cititoarelor MIFARE produse de noi, incluse în yalele de hotel pe care le asamblăm. ECHIPAMENTELE fabricate de RESEL s.r.l. se pot integra în orice aplicaţie informatică astfel încât clientul final poate folosi orice soft de gestionare hotel, cu condiţia ca producătorul acelui SOFT să integreze echipamentele noastre.

Pentru a vă recomanda o soluţie integrată de SOFT gestionare HOTEL şi RESTAURAT vă rugăm să ne contactaţi.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura